ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠατρινό καρναβάλι: 600 άτομα στο νοσοκομείο το τριήμερο – Μέθη, μικροτραυματισμοί, ναρκωτικά, κρίσεις πανικού

Πατρινό καρναβάλι: 600 άτομα στο νοσοκομείο το τριήμερο – Μέθη, μικροτραυματισμοί, ναρκωτικά, κρίσεις πανικού

Πατρινό καρναβάλι: 600 άτομα στο νοσοκομείο το τριήμερο – Μέθη, μικροτραυματισμοί, ναρκωτικά, κρίσεις πανικού

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του καρναβαλιού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» (pelop.gr), περίπου 600 άτομα -δεν σχετίζονταν όλοι με το καρναβάλι- μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Μόνο το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή στην κορύφωση του καρναβαλιού, καταγράφηκαν περισσότερα από 300 άτομα, εκ των οποίων τα τέσσερα παρέμειναν για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η πλειονότητα αφορούσε περιστατικά μέθης και ακολουθούν οι μικροτραυματισμοί, τα αναπνευστικά, η χρήση ουσιών και οι κρίσεις πανικού.

Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Τομέα και Τμήμα Πάτρας του ΕΕΣ κατάφεραν, στο πλαίσιο της συνεργασίας που είχαν αναπτύξει υπό τον συντονισμό του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, να καλύψουν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά που προέκυψαν και μόλις τέσσερα να χρειαστούν νοσηλεία.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο μηχανισμός που αναπτύξαμε λειτούργησε αποτελεσματικά. Αύριο θα έχουμε συνάντηση όλοι οι φορείς που συνεργαστήκαμε ώστε να κάνουμε μια αποτίμηση του έργου μας και της λειτουργίας του σχεδίου. Στόχος είναι να επισημάνουμε τυχόν αρνητικά σημεία, αν και όλα συνηγορούν στο ότι το σχέδιο αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την κάλυψη αντίστοιχων γεγονότων» είπε στην «Πελοπόννησο» ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.

iefimerida.gr

ΚΚΕ: Περιοδείες και ομιλίες υποψήφιων βουλευτών στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ