ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα Νεα«Patras Race Walking Festival» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

«Patras Race Walking Festival» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

«Patras Race Walking Festival» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Αθλητική Εταιρεία Πατρών «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» οργανώνουν μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον αγώνα «Patras Race Walking Festival» την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 που θα διεξαχθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Πατρών κατά τις απογευματινές ώρες 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

Η διοργάνωση έχει κοινωνικό και αθλητικό χαρακτήρα, καθώς η δράση πλαισιώνεται από μια σειρά ενημερώσεων που αποσκοπούν στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας και την προώθηση Ανθρωπίνων Ιδεών όπως είναι ο Εθελοντισμός, η Εθελοντική Αιμοδοσία, η Δωρεά Μυελού των Οστών κ.ά. που προσδίδουν αξία και ποιότητα στην καθημερινή ζωή μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στo πλαίσιο του τρέχοντος σχεδίου δράσης για την πρόληψη και προαγωγή υγείας των πολιτών επί θεμάτων Δημόσιας Υγείας στηρίζει φορείς που εστιάζουν σε ανθρωποκεντρικό ενδιαφέρον και στη διάδοση Ανθρώπινων Ιδεών και Αξιών. Σκοπός της δράσης είναι η προαγωγή της υγείας με την ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη της σωματικής άσκησης, τη συμβολή του αθλητισμού στην υγεία και την πρόληψη χρόνιων και σοβαρών ασθενειών.

Η δράση υποστηρίζεται από τους φορείς ΚΕΔΜΟΠ και τον Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στελέχη του Ε.Ε.Σ. θα παραβρίσκονται στην πλατεία Τριών Συμμάχων κατά τη διάρκεια του αθλητικού δρώμενου και από το ενημερωτικό τους περίπτερο θα μπορούν να πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες για τις δράσεις Εθελοντισμού του φορέα.

poster001

Γεύμα στους ποδοσφαιριστές της Π.Υ. Αγρινίου για τη νίκη επί του Δήμου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr