ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα – Υπόθεση νεκρών αδελφών: Τα τελευταία “ίχνη” της Ρούλας Πισπιρίγκου αναζητούν οι αρχές

Πάτρα – Υπόθεση νεκρών αδελφών: Τα τελευταία “ίχνη” της Ρούλας Πισπιρίγκου αναζητούν οι αρχές

Πάτρα – Υπόθεση νεκρών αδελφών: Τα τελευταία “ίχνη” της Ρούλας Πισπιρίγκου αναζητούν οι αρχές

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται «στο φως» για το έγκλημα στην Πάτρα με τη μικρή Τζωρτζίνα, καθώς και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, οι οποίοι ακόμη διερευνώνται για το αν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά για την Ίριδα και τη Μαλένα, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στις απειλές του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος θέλει να ζητήσει test DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνό του ώστε να πάει να καταθέσει για όλα όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι αρχές ψάχνουν κάμερες ασφαλείας γύρω από το Παίδων

Οι αρχές σε ό,τι αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας ερευνούν αν υπήρξε κάποιος που προμήθευσε την κεταμίνη στην Ρούλα Πισπιρίγκου τις ημέρες που το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κελί παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Με το αίτημα αποφυλάκισης να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, προσπαθεί να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή.

«Ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του»

Την ίδια ώρα, διαρροές από συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού οδηγούν την κόντρα στα άκρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της απαντά για το τεστ DNA.

«Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι «αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του», δήλωσε ο δικηγόρος της σε τηλεοπτικό σταθμό.

Πηγή: thebest.gr

Κορονοϊός – Σχολεία: Χωρίς σελφ τεστ αλλά με μάσκες η επιστροφή των μαθητών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr