ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Ξεσπούν οι συγγενείς του 49χρονου που πέθανε έξω από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” – Δεύτερο πλήγμα για την οικογένεια

Πάτρα: Ξεσπούν οι συγγενείς του 49χρονου που πέθανε έξω από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” – Δεύτερο πλήγμα για την οικογένεια

Πάτρα: Ξεσπούν οι συγγενείς του 49χρονου που πέθανε έξω από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” – Δεύτερο πλήγμα για την οικογένεια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 49χρονου πατρινού ζαχαροπλάστη Θεόδωρου Νεμουτιάνου, που έχασε την ζωή του μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα όπου είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι γνωστός επαγγελματίας και ιδιαίτερα δραστήριος πολίτης έφυγε τόσο αιφνίδια, ενώ πολλά ερωτηματικά γεννιούνται από την καταγγελία της οικογένειας ότι ενώ μετέβη στο νοσηλευτήριο ζητώντας βοήθεια, το προσωπικό του είπε να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου που εφημέρευε, με αποτέλεσμα να καταλήξει από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου!

Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια, καθώς πριν από λίγους μήνες πέθανε η αδελφή του, η 44χρονη Ελπινίκη Νεμουτιάνου, από κορονοϊό, όπως αναφέρει το tempo24,news.

Η καταγγελία των συγγενών

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται συγγενείς του 49χρονου, ο άτυχος άνδρας έφτασε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη.

Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Πανεπιστημιακό.

Όμως, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, ο 49χρονος “έσβησε” στο κάθισμα του συνοδηγού.

Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά.

Υπό διερεύνηση το περιστατικό

Το tempo24.news επικοινώνησε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, κ. Ηλία Θεοδωρόπουλο ο οποίος ανέφερε ότι το περιστατικό τελεί υπό διερεύνηση.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι μέχρι ώρας έχει προφορική ενημέρωση για το εν λόγω περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα του έχουν μεταφερθεί από το προσωπικό του Νοσοκομείου, ο 49χρονος έφτασε εκεί με το αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι πονάει στην πλάτη από ψύξη, επικαλούμενος παράλληλα γνωμάτευση από τον προσωπικό του γιατρό.

Η ασφάλεια του νοσοκομείου κάλεσε νοσηλεύτρια η οποία συνομίλησε μαζί του, εκείνος της ανέφερε ότι πονάει, μάλλον από ψύξη, και εκείνη τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να πάει στο Νοσοκομείο του Ρίου, που εφημερεύει, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προσωπικού εκείνος αποχώρησε, χωρίς να δώσει σημάδια ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή και κρίσιμη.

“Η ηλικία του, το γεγονός ότι έφτασε μόνος του με το αυτοκίνητό του και περπατούσε κανονικά και επικοινωνούσε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στο προσωπικό”, αναφέρει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Ο Διοικητής κάνει λόγο για ένα πραγματικά λυπηρό και δυστυχές περιστατικό, το οποίο θα ερευνηθεί πλήρως, ενώ διευκρινίζει ότι οποιοσδήποτε πολίτης καταφύγει στο Νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή και ιατρική περίθαλψη, είτε το νοσοκομείο εφημερεύει, είτε όχι.

Πληρωμές: Νωρίτερα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, στην ώρα τους οι συντάξεις Αυγούστου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ