ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Ξεσηκωμός στο Άνω Καστρίτσι- Βρέθηκε ψόφια αλεπού στην πηγή από όπου σωλήνας παίρνει πόσιμο νερό

Πάτρα: Ξεσηκωμός στο Άνω Καστρίτσι- Βρέθηκε ψόφια αλεπού στην πηγή από όπου σωλήνας παίρνει πόσιμο νερό

Πάτρα: Ξεσηκωμός στο Άνω Καστρίτσι- Βρέθηκε ψόφια αλεπού στην πηγή από όπου σωλήνας παίρνει πόσιμο νερό

Πανικός επικρατεί στην περιοχή του Άνω Καστριτσίου στην Πάτρα, μετά τον εντοπισμό νεκρής αλεπούς στην πηγή με το αυλακόνερο από όπου ωστόσο, -ελλείψει νερού ιδίως κατά τους θερινούς μήνες-, ένας σωλήνας παίρνει νερό και το πάει στη δεξαμενή από όπου πίνουν οι κάτοικοι νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr εντοπίστηκε μια νεκρή αλεπού (εικόμα) η οποία κανείς δεν ξέρει πόσες ημέρες ήταν εκεί και πόσο έχει επηρεάσει το πόσιμο νερό ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για περιστατικά γαστρεντερίτιδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκε σήμερα η αστυνομία ενώ στο μεταξύ κάποιος είχε απομακρύνει τη νεκρή αλεπού που έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή. «Βρέθηκε στο αυλακόνερο πριν από το λάστιχο που παίρνει το νερό και το πάει στη δεξαμενή από την οποία πίνουμε νερό. Και κάποιος, πήγε και πήρε το ζώο άρον άρον για να μπαλώσει την κατάσταση. Αντί να ενημερώσει αστυνομία και εισαγγελία πήγε και το πήρε για να καλύψει ευθύνες. Για να καταλάβετε τι νερό πίνουμε. Θα δηλητηριαστούμε» λένε στο thebest.gr κάτοικοι του Άνω Καστριτσίου.

Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά κοντά στον παλιό σταθμό των τρένων (εικόνες – video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ