ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Ξέφρενο πάρτι που θύμιζε Καρναβάλι – Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι (video)

Πάτρα: Ξέφρενο πάρτι που θύμιζε Καρναβάλι – Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι (video)

Πάτρα: Ξέφρενο πάρτι που θύμιζε Καρναβάλι – Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι (video)

Ένα από τα πιο ξέφρενα πάρτι στα σκαλιά της Παντάνασσας έλαβε χώρα χθες βράδυ προκαλώντας νευρικό κλονισμό στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι πλέον τείνουν να ξεχάσουν τι θα πει ύπνος.

Αμέτρητοι νεαροί (μάσκα κανείς), με μπουκάλια από ποτά στο χέρι πανηγύριζαν ξέφρενα είτε με μουσική ερχόμενη από τα ηχεία παρκαρισμένου αυτοκινήτου, είτε τραγουδώντας μόνοι τους με κάποιους από αυτούς να βγάζουν τις μπλούζες τους και να χοροπηδούν στους ώμους φίλων τους, όπως ακριβώς στις τελευταίες σειρές της καρναβαλικής παρέλασης, περιγράφει χαρακτηριστικά το thebest.gr.

Η συνήθεια «τσάμπα στις πλατείες με ποτά από το περίπτερο, την κάβα ή το σπίτι» με δυνατότητα πολλαπλών γνωριμιών και ευρείας «κοινωνικοποίησης», φαίνεται πως ήρθε για να μείνει μετακομίζοντας από στέκι σε στέκι ανάλογα με τη εποχή και τη μόδα. Μόνο που μιλάμε για ξέφρενα γλέντια στην καρδιά του πυκνοκατοικημένου αστικού ιστού. Άρα για γλέντια που σηκώνουν στο πόδι γειτονιές. Δίχως κανείς να παρεμβαίνει. Η νεολαία ξεσπαθώνει από τον εγκλεισμό και η πόλη «δονείται» ακατάλληλες ώρες, ενώ ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ. Κίνημα πλατείας άλλου τύπου.

 

Πηγή: thebest.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr