ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Βρέθηκαν οι “τσαμπατζήδες”- Να έρθουν να δουλέψουν αλλιώς θα μηνυθούν λέει ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας

Πάτρα: Βρέθηκαν οι “τσαμπατζήδες”- Να έρθουν να δουλέψουν αλλιώς θα μηνυθούν λέει ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας

Πάτρα: Βρέθηκαν οι “τσαμπατζήδες”- Να έρθουν να δουλέψουν αλλιώς θα μηνυθούν λέει ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας

Εντοπίστηκαν τα έξι άτομα που έφαγαν σε ψαροταβέρνα στην Πάτρα και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. Το συμβάν προκάλεσε πανελλήνια αίσθηση, καθώς ο ιδιοκτήτης τους «επικήρυξε»!

Μιλώντας στην «Πολιτεία» ο Θανάσης Σγούρδος δήλωσε: «Εγώ θέλω από τους έξι να καλέσω τους δύο, το κορίτσι και το αγόρι. Θα τους βάλω στο ΙΚΑ, θα τους κάνω πρόσληψη και θα έρθουν να δουλέψουν στο μαγαζί ένα μήνα, να πληρωθούν κανονικά, για να καταλάβουν τι εστί δουλειά και τι εστί να παίρνεις το μεροκάματο του σερβιτόρου. Δεν τα θέλω τα λεφτά, δεν έψαξα ποτέ να βρω τα λεφτά. Έψαξα πάντοτε να βρω αυτούς, γιατί πρέπει να καταλάβουν ότι αν κάθεσαι δεν κερδίζεις τίποτα, αν δουλεύεις κερδίζεις πολλά. Μια είναι η έννοια της μαγκιάς κι η δεύτερη είναι η κάλυψη του νόμου που δεν μπορούν να τους βγάλουν στον αέρα για πνευματικά δικαιώματα. Εμένα, το τόνισα, δεν με νοιάζει αυτό. Εμένα με νοιάζει ότι μπήκες στο χώρο μου και κορόιδεψες το σερβιτόρο μου. Και πρέπει να σέβεσαι το χώρο που βρίσκεσαι. Μπορούσε να μου πει ‘δεν έχω να φάω’ και θα τον ταΐσω, θα του βάλω να φάει. Το να παραγγέλνουν πράγματα που θα τα έτρωγαν 10 άτομα και να τα αφήνουν και να φεύγουν και να μην πληρώνουν είναι και αδικία και απάτη»!

Μάλιστα ο κ. Σγούρδος είπε ακόμη ότι η προσέγγιση που θα έχει στην παρέα αυτή θα είναι φιλικότατη αλλά μόνο αν έρθουν να δουλέψουν. Σε διαφορετική περίπτωση θα μηνυθούν.

Πηγή: thebest.gr

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Η κακοκαιρία “χτυπά” στα δυτικά απόψε

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ