ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ Παίδων ο μικρός Νεκτάριος!

Πάτρα: Βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ Παίδων ο μικρός Νεκτάριος!

Πάτρα: Βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ Παίδων ο μικρός Νεκτάριος!

Χαμόγελα σήμερα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο Νεκτάριος, όπως γράφει το tempo24.news βγαίνει από το δωμάτιο της Εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν μετά από επιπλοκές του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται  ότι το δύο μηνών βρέφος νοσηλεύθηκε για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής, διασωληνώθηκε ενώ μετά απαιτήθηκε η νοσηλεία του με απλό οξυγόνο μέχρι σήμερα που είναι μέρα χαράς!

Το αγοράκι αποσωληνώθηκε, παραμονή του Αγίου Ανδρέα και παρέμεινε στη ΜΕΘ με απλό οξυγόνο.

Το μικρούλι είχε αεροβαπτιστεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί τον μικρούλη νικητή ο π. Χαρίτωνας για τη θρησκευτική του βάφτιση.

“Ήθελα και εγώ να είμαι κοντά στον Νεκτάριο και τους γονείς τους, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου σήμερα στην Αθήνα και τα υπουργεία είναι πολλές και δεν θα μπορέσω. Εύχομαι στον μικρό μας μαχητή, να είναι πάντα καλά και να κερδίζει όλες τις μάχες με τόση γενναιότητα”, ανέφερε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαιώνοντας την είδηση. Μάλιστα ο κ. Καρβέλης έχει ήδη επικοινωνήσει με τους γονείς του βρέφους, μεταφέροντας τις ευχές του για ό, τι καλύτερο για τον μικρό και όλη την οικογένεια.

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη”: Στο δικό τους παιχνίδι χώρεσαν όλοι! (εικόνες)

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr