ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Τραυματισμοί και αναπνευστικά προβλήματα στην πύρινη κόλαση της Ελεκίστρας

Πάτρα: Τραυματισμοί και αναπνευστικά προβλήματα στην πύρινη κόλαση της Ελεκίστρας

Πάτρα: Τραυματισμοί και αναπνευστικά προβλήματα στην πύρινη κόλαση της Ελεκίστρας

Επτά άτομα  χρειάστηκαν τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της πύρινης κόλασης που έζησε η Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης.

Από  αυτούς, οι τρεις είναι πυροσβέστες που κατά τη διάρκεια του έργου κατάσβεσης αντιμετώπισαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των πυκνών καπνών και ζήτησαν τη συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Ακόμη, τρεις πολίτες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, την ώρα που προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους από τις πύρινες γλώσσες.

Το πιο σοβαρό από τα περιστατικά ήταν τα τραύματα ενός κατοίκου της περιοχής που υπέστη ρήξη τένοντα από το σπάσιμο τζαμαρίας.

Ο άτυχος άνδρας αρχικά οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών (Ζαρουχλέικα) και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου για την περεταίρω αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Εκτός από το Πανεπιστημιακό που εκτελούσε την προγραμματισμένη γενική εφημερία του, σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έχουν τέθηκαν  και κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” αλλά και τα Κέντρα Υγείας της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η κατάσταση της υγείας και των επτά που χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα δεν εμπνέει την οποιαδήποτε ανησυχία, ενώ κανένας δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Φωτογραφίες: pelop.gr (Μενέλαος Μιχαλάτος)

Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου: Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο – Ένας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr