ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΠάτρα: Το Νοσοκομείο Ρίου θρηνεί για τον θάνατο της Χρύσας που έφυγε μόλις στα 26 της – Το μήνυμα του Ανδρέα Μαζαράκη

Πάτρα: Το Νοσοκομείο Ρίου θρηνεί για τον θάνατο της Χρύσας που έφυγε μόλις στα 26 της – Το μήνυμα του Ανδρέα Μαζαράκη

Πάτρα: Το Νοσοκομείο Ρίου θρηνεί για τον θάνατο της Χρύσας που έφυγε μόλις στα 26 της – Το μήνυμα του Ανδρέα Μαζαράκη

Σε κλίμα πένθους σήμερα η εφημερία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και στη Νοσηλευτική Υπηρεσία λόγω του θανάτου της μόλις 26 ετών νοσηλεύτριας Χρύσας Νικολοπούλου η οποία κατέληξε μετά από γενναία μάχη με ασθένεια.

Συγκλονισμένος δηλώνει και ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Ανδρέας Μαζαράκης ο οποίος ήταν επί μία δεκαετία καθηγητής της Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος αλλά στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο γνωστοποίησε πως σήμερα το κλίμα στο νοσηλευτήριο αφού πολλές συναδέλφισσες της νοσηλεύτριες αλλά και όσοι την γνώριζαν δάκρυσαν για τον χαμό της. Παράλληλα ο κ. Μαζαράκης μιλώντας για το χαρακτήρα της άτυχης 26χρονης σημειώνει πως επρόκειτο για δοτική, ευγενική καλοσυνάτη κοπέλα με παράστημα που θύμιζε αεροσυνοδό παρά νοσηλεύτρια.

Ο κ. Μαζαράκης αναφέρει στην ανάρτηση του στο διαδίκτυο:

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Όταν πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος είναι σαν να σταματά ο κόσμος για μιά στιγμή.

Η Χρύσα Νικολοπούλου η πανέμορφη νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δεν είναι πια μαζί μας. Ένα νέο κορίτσι με όνειρα αλλά και με οράματα δεν θα ξαναχαρίσει το πλατύ της χαμόγελο στον Έλληνα ασθενή.

Δοτική, ευγενική καλοσυνάτη με παράστημα που θύμιζε αεροσυνοδό παρά νοσηλεύτρια, έγινε η αφορμή να δακρύσουν σήμερα πολλές συναδελφισσές της νοσηλεύτριες αλλά και όσοι την γνώριζαν. Στο σύντομο βίο της πρόλαβε να τιμήσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τη νοσηλευτική.

Με την ιδιότητα του επί μία δεκαετία καθηγητή της Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος αλλά στο Πανεπιστήμιο Πατρών είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος.

Πάτρα: Το Νοσοκομείο Ρίου θρηνεί για τον θάνατο της Χρύσας που έφυγε μόλις στα 26 της – Το μήνυμα του Ανδρέα Μαζαράκη

dete.gr 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 27χρονη νηπιαγωγός 2 μέρες πριν τον γάμο της – Την παρέσυρε μηχανάκι το βράδυ του μπάτσελορ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ