ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Το κοριτσάκι κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη για τη ζωή του

Πάτρα: Το κοριτσάκι κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη για τη ζωή του

Πάτρα: Το κοριτσάκι κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη για τη ζωή του

Το κοριτσάκι μεταβαίνει στο Ωνάσειο για να συνεχιστεί η νοσηλεία και να αποκατασταθούν τα προβλήματα υγείας

Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της η μικρή που βγαίνει σήμερα από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και μεταβαίνει πλέον στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της Αθήνας προκειμένου να υποστηριχθεί με απινιδωτή, μετά το πρόβλημα που προκάλεσε ανακοπή στην καρδιά της.

Οι γιατροί κάνουν αγώνα δρόμου για να μπορέσει να επανέλθει, κυρίως να μπορέσει να μιλήσει και σηκωθεί ξανά όρθια αφού έχουν προκληθεί αρκετά νευρολογικά προβλήματα

Το κοριτσάκι πολέμησε για την ζωή της και βγήκε νικήτρια έχοντας όμως ακόμα πολύ δρόμο για την πλήρη ανάρρωσή της.

Η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει τον εξαίρετο γιατρό και άνθρωπο, Εντατικολόγο Παίδων, υπεύθυνο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, διευθυντή του ΕΣΥ, κ. Ανδρέα Ηλιάδη και όλο το λοιπό προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για τη μικρή, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως κατάφερε να την «φέρει» πίσω στην ζωή και αναζητά την αιτία που προκάλεσε το απρόσμενο γεγονός της ανακοπής της καρδούλας της.

Το ευχάριστο είναι ότι το παιδί νίκησε την πρώτη μάχη στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας στους γονείς της. Πλέον, όλοι προσεύχονται ο οργανισμός της μικρούλας να αντιδράσει θετικά στην θεραπεία και να δοθεί τέλος στην νέα περιπέτεια της οικογένειας.

Πηγή: thebest.gr, με στοιχεία από εφημερίδα “Γνώμη”

Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας: “Αγωνία για το άνοιγμα των σχολείων”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr