ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠάτρα: Το “χαμόγελο” πριν τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης – Συγκλονιστικό δημοσίευμα της Daily Mail για την Πισπιρίγκου

Πάτρα: Το “χαμόγελο” πριν τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης – Συγκλονιστικό δημοσίευμα της Daily Mail για την Πισπιρίγκου

Πάτρα: Το “χαμόγελο” πριν τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης – Συγκλονιστικό δημοσίευμα της Daily Mail για την Πισπιρίγκου

Συγκλονιστικό δημοσίευμα της Daily Mail για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της.

«Μια 33χρονη μητέρα στην Ελλάδα απεικονίζεται να χαμογελά δίπλα στην ανάπηρη κόρη της στην τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε από το ζευγάρι πριν της “δώσει μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης”». Έτσι ξεκινάει το άρθρο της βρετανικής Daily Mail για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας μετά από εξέταση του μυϊκού της ιστού που αποκάλυψε την παρουσία του αναισθητικού φαρμάκου, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από γιατρούς», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Η Τζωρτζίνα – η οποία υπέστη επιληπτικές κρίσεις τον Απρίλιο του 2021 που την άφησαν τετραπληγική – πέθανε τον Ιανουάριο αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο και οι νοσοκόμες επιβεβαίωσαν αργότερα ότι η Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με την κόρη της τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της».

Το δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην μεταφορά της 33χρονης στα δικαστήρια της Ευελπίδων: «Η Πισπιρίγου, πλαισιωμένη από δυνάμεις των ΜΑΤ και φορώντας χειροπέδες και προστατευτικό γιλέκο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα για την απαγγελία κατηγοριών μπροστά σε πλήθος θεατών και δημοσιογράφων».

«Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της κόρης της και έχει φυλακιστεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Κορυδαλλού στην Αθήνα μέχρι την ημερομηνία της δίκης της, η οποία δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί. Η ίδια έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα», συνέχισε η βρετανική εφημερίδα.

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφερόμενο στην εκταφή της Τζωρτζίνας και στο θαμμένο τάμπλετ: «Ένα τάμπλετ υπολογιστή που είχε θαφτεί μαζί με την Georgina ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου, μετά από εντολή του δικαστή που ερευνά την υπόθεση, επειδή θα μπορούσε να παράσχει περαιτέρω στοιχεία».

Πηγή: ethnos.gr

Covid-19: Πτωτική η τάση των κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία την Πέμπτη – Καταγράφηκαν 57 νέοι θάνατοι στη χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr