ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Η συγκλονιστική ζωγραφιά έξω από το σπίτι της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα: Η συγκλονιστική ζωγραφιά έξω από το σπίτι της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα: Η συγκλονιστική ζωγραφιά έξω από το σπίτι της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας

Απλοί πολίτες συνεχίζουν να καταφθάνουν έξω από το σπίτι των τριών παιδιών στην Πάτρα που χάθηκαν τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή και οι απώλειες τους έχουν συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πάτρα: Η συγκλονιστική ζωγραφιά έξω από το σπίτι της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της ΜαλέναςΣήμερα το πρωί οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που όλες αυτές τις ημέρες καλύπτουν την ασύλληπτη τραγωδία βρέθηκαν μπροστά σε ένα συγκλονιστικό σκίτσο το οποίο άφησε πολίτης έξω από το σπίτι της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Όπως φαίνεται στην εικόνα που εξασφάλισε το ethnos.gr τα τρία μικρά κοριτσάκια έχουν πια μετατραπεί σε αγγέλους και από τους ουρανούς στέλνουν το δικό τους μήνυμα: ένα μεγάλο «γιατί μαμά;», καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου αποτυπώνεται με γυρισμένη την πλάτη και χειροπέδες να βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικων.

Πάτρα: Η συγκλονιστική ζωγραφιά έξω από το σπίτι της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της ΜαλέναςΌπως αναφέρεται κάτω από την ζωγραφιά πρόκειται για οπτικοποίηση του σκίτσου του Ηλία Μακρή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» στις 31 Μαρτίου.

ethnos.gr

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ