ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Συγκέντρωση στο Επισκοπείο – Έψαλλαν τον Ακάθιστο Υμνο και αποχώρησαν (video)

Πάτρα: Συγκέντρωση στο Επισκοπείο – Έψαλλαν τον Ακάθιστο Υμνο και αποχώρησαν (video)

Πάτρα: Συγκέντρωση στο Επισκοπείο – Έψαλλαν τον Ακάθιστο Υμνο και αποχώρησαν (video)

Στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, πολίτες έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνο και αποχώρησαν την ώρα που μπροστά από το Επισκοπείο της Πάτρας υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη και  είχε λάβει προληπτικά μέτρα.

Όπως έγραφε το pelop.gr: Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης, ξεκίνησαν να μαζεύονται άτομα έξω από το Επισκοπείο στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Ευμήλου και Γενναδίου στην Πάτρα. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ είχαν εντολή να μην επιτρέψουν να βρεθούν οι διαδηλωτές μπροστά από το Επισκοπείο και έχουν κλείσει το δρόμο.

Οι συγκεντρωμένοι βλέποντας τις ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ μετακινήθηκαν.

Διαμαρτυρήθηκαν για τους δύο Μητροπολίτες (Αιτωλίας & Ακαρνανίας και Κυθήρων) που δέχθηκαν επίπληξη από την Ιερά Σύνοδο για τη στάση τους στην πανδημία, έψαλλαν τον ακάθιστο ύμνο και αποχώρησαν.

 

Η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύει ο “Ορθόδοξος Τύπος” αναφέρει τα εξής:

«ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00 – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Διαμαρτυρία για την κατάφωρα άδικη δίωξη από τα όργανα της διοικούσης Eκκλησίας, των Mητροπολιτών Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά.

Οι δύο Mητροπολίτες έχουν επανειλημμένα στοχοποιηθεί, καθώς αγωνίζονται σθεναρά από το μετερίζι της Ορθοδόξου πίστεως, ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ντόπιων συνεργατών της»

Πάτρα: Τραυματισμοί και αναπνευστικά προβλήματα στην πύρινη κόλαση της Ελεκίστρας

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr