ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: “Στημένη” υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης τρίχρονης από τον πατέρα καταγγέλει ο συνήγορός του

Πάτρα: “Στημένη” υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης τρίχρονης από τον πατέρα καταγγέλει ο συνήγορός του

Πάτρα: “Στημένη” υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης τρίχρονης από τον πατέρα καταγγέλει ο συνήγορός του

Μία απίστευτη ιστορία έζησε ένας πατέρας από την Πάτρα που, μετά το διαζύγιο του, η πρώην σύζυγός του τον κατηγόρησε ότι ασέλγησε σε βάρος της τρίχρονης κόρης τους.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο δικηγόρος του Θανάσης Αμπατζής, «πρόκειται για μία τραγική περίπτωση μητέρας που θέλει να βγάλει τον πατέρα του παιδιού παιδεραστή. Εδώ και ένα χρόνο, μετά το χωρισμό, ξαφνικά η μαμά ενός τρίχρονου κοριτσιού αρνείται να δώσει το παιδί όπως είχε συμφωνήσει μετά το συναινετικό διαζύγιο. Είπε μάλιστα στον πρώην σύζυγό της να ρωτήσει το δικηγόρο του για ποιο λόγο δεν τον αφήνει να πάρει το παιδί. Με ρώτησε αλλά εγώ δεν ήξερα τίποτα. Αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ότι η μητέρα τον είχε μηνύσει για ασελγείς πράξεις κατά του παιδιού κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που είχαν.

Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει παιδοψυχιατρική έρευνα. Ψυχολόγος από το Καραμανδάνειο, μετά από μία πρώτη έρευνα, πρότεινε να γίνει παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη με τον πατέρα να στερείται την επικοινωνία με το παιδί του. Είχε οριστεί μία σύντομη με παρουσία τρίτων. Μετά από 8 μήνες ταλαιπωρίας βγήκε η έκθεση που αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι στημένο από την μάνα και τη γιαγιά του παιδιού. Με βάση αυτή την έκθεση δόθηκε άνετη επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα χωρίς επιτήρηση με διανυκτερεύσεις. Από εκεί πέρα εμφανίστηκε από τη μητέρα έκθεση παιδοψυχολόγου ο οποίος δεν είχε συναντήσει καν το πατέρα, που λέει ότι ο πατέρας είχε ασελγήσει στο παιδί. Βέβαια το παιδί είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή στο Ρίο και δεν βρέθηκε τίποτα.

Ανακαλύψαμε ότι από τη συγκεκριμένη παιδοψυχολόγο βγαίνουν συνέχεια εκθέσεις σε βάρος πατεράδων. Διερευνάται μία καταγγελία που έχουν κάνει 11 πατεράδες μαζί.

Προχθές βγήκε και η απόφαση για τον πατρινό πατέρα και μπορεί να βλέπει το παιδί του κανονικά. Προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά μητέρα και αναμένεται απόφαση για το αν θα αφαιρεθεί η επιμέλειά του.

Μία τραγική ιστορία με μία μάνα που σκάρωσε μία ιστορία».

Αμβρακικός: Ψαράδες έβγαλαν σαλάχι 162 κιλών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ