ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Σε εξέλιξη η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου – “Πάμε Φώτη” του λένε με ζωγραφιές οι συμμαθητές του

Πάτρα: Σε εξέλιξη η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου – “Πάμε Φώτη” του λένε με ζωγραφιές οι συμμαθητές του

Πάτρα: Σε εξέλιξη η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου – “Πάμε Φώτη” του λένε με ζωγραφιές οι συμμαθητές του

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή κατά την επίδειξη καρτ στο κέντρο της Πάτρας. ”Πάμε Φώτη” γράφει το μήνυμα των συμμαθητών του, οι οποίοι με ζωγραφιές που έφτιαξαν προσπαθούν να τον εμψυχώσουν.

Ήδη έχουν γίνει θετικά βήματα και οι γιατροί αναμένουν περαιτέρω αντιδράσεις. Όπως εξηγεί στο thebest.gr ο εντατικολόγος, διευθυντής στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης, πλέον “έχουμε διακόψει τα φάρμακα, το παιδί είναι σε υποβοηθούμενο αερισμό και αναπνέει στον αναπνευστήρα με αρκετή πλέον συμμετοχή του ιδίου και περιμένουμε σιγά σιγά, όταν ο ίδιος το αποφασίσει να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα”, επισημαίνει και συστήνει υπομονή.

Την ίδια ώρα όλοι είναι στο πλευρό του Φώτη και του λένε “Πάμε”. Οι ζωγραφιές στη ΜΕΘ είναι γεμάτες αγάπη και ενθάρρυνση για να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα.

“Παμε φωτη μας…ολη η ελλαδα μαζι σου. Οι συμμαθητες σου ολοι λενε… Παμε Φωτη”, αναφέρει με post του στο facebook ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Πηγή: thebest.gr, ert.gr

Αιφνιδιαστικές απολύσεις στην ΕΒΟ Αιγίου – Στο δρόμο 36 εργαζόμενοι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr