ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να κατέβει άρθρο που αφορούσε τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να κατέβει άρθρο που αφορούσε τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να κατέβει άρθρο που αφορούσε τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει επιτακτικά να «κατέβει» ανάρτηση ιστοσελίδας για τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας.

Η συντάκτρια του ιστότοπου infokids.gr, Κωνσταντίνα Ντουντούμη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για μία ανάρτηση που είχε κάνει η ιστοσελίδα και στάθηκε στην υπόθεση μιλώντας για την περίεργη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είχαμε αναδείξει το θέμα της Μαλένας αλλά και της Ίριδας, και για το πόσο τραγική ήταν η ιστορία και αυτό που έχει συμβεί με την οικογένεια. Είχαμε συγκλονιστεί. Είχαμε δημοσιεύσει το ιστορικό των θανάτων. Βλέποντας την πορεία της Τζωρτζίνας δημοσιεύσαμε και την πορεία της Τζωρτζίνας και η Ρούλα Πισπιρίγκου μας ζήτησε με προσωπικό μήνυμα να «κατέβει»η ανάρτηση», ανέφερε αρχικά.

Τον Απρίλιο του 2021 μαθαίνοντας ότι και η Τζωρτζίνα ήταν διασωληνωμένη, δεν μπορούσαμε παρά να το αναδείξουμε και αυτό. Αναλογιζόμενη το τι έχει συμβεί τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα και στην ιστορία του τρίτου παιδιού. Το άρθρο δεν είχε αιχμές για την οικογένεια, απεναντίας είχαμε συγκλονιστεί με το γεγονός. Στα σχόλια που είχε το άρθρο, οι άνθρωποι έκαναν λόγο για γονιδιακό πρόβλημα. Σίγουρα μας παρακολουθούσε για να μας ζητήσει να το κατεβάσουμε αμέσως. Μόνο η ίδια η μητέρα απευθύνθηκε σε μας και όχι ο πατέρας», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων η κ. Ντουντούμη ανέφερε ένα περιστατικό που ένας άνδρας κάλεσε την ιστοσελίδα και απειλούσε.

«Αρχές Μαρτίου 2022 λάβαμε ένα τηλεφώνημα από έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μας απείλησε, μας έριξε έναν οχετό από βρισιές και κακά σχόλια και απαιτούσε να μην ασχοληθούμε ξανά με το θέμα και να μην ασχολούμαστε με τη μητέρα, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε. Επιφυλασσόμαστε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη», κατήγγειλε η κ. Ντουντούμη.

«Το θέμα της σπιτονοικοκυράς, είναι ένα θέμα που συνδέεται με την υπόθεση της Πάτρας. Στην ιστοσελίδα μας εστιάζουμε στα παιδιά και στις μητέρες, και αυτό που έχει προκύψει είναι κάτι καινούριο», κατέληξε λέγοντας.

 

Εμανουέλ Μακρόν: Τρυφερό στιγμιότυπο πριν από προεκλογική συγκέντρωση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr