Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 37χρονου για ασέλγεια 8χρονου κοριτσιού - Πρόκειται για το παιδί πρώην συντρόφου του

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 37χρονου για ασέλγεια 8χρονου κοριτσιού - Πρόκειται για το παιδί πρώην συντρόφου του
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Πάτρα στην υπόθεση του 37χρονου προφυλακισθέντα για τον βιασμό 16χρονης, καθώς αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος 8χρονης, η οποία πρόκειται για παιδί της πρώην συντρόφου του.

 

Στην υπόθεση ανοίγει και επίσημα νέος κύκλος έρευνας, καθώς μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και την καταγγελία σε βάρος του από πρώην σύντροφο του, για ασέλγειας της 8χρονης κόρης της, έχουμε το σχηματισμό συμπληρωματικής δικογραφίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του tempo24 πλέον ο 37χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν 30 με 31 Μαρτίου 2025.

Η υπόθεση λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται απλά για την κορυφή του παγόβουνου και να γίνουν και νέες καταγγελίες σε βάρος του 37χρονου. Για το λόγο αυτό εξάλλου νωρίτερα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αχαΐας

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 37χρονος για το βιασμό της 16χρονης – Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο 37χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 16χρονης κοπέλας, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την Πάτρα αλλά και το πανελλήνιο.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;