ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΠάτρα: “Ροζ γκαρσονιέρα” το παλιό κτίριο του λιμεναρχείου – “Γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες” (εικόνες)

Πάτρα: “Ροζ γκαρσονιέρα” το παλιό κτίριο του λιμεναρχείου – “Γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες” (εικόνες)

Πάτρα: “Ροζ γκαρσονιέρα” το παλιό κτίριο του λιμεναρχείου – “Γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες” (εικόνες)

Μετανάστες έχουν μετατρέψει σε “ροζ γκαρσονιέρα” το κλιμακοστάσιο του κτιρίου στο παλιό Λιμεναρχείο της Πάτρας, όπου σχεδόν καθημερινά γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με τους μετανάστες, ενώ στον ίδιο χώρο διαμένουν και μικρά παιδιά.

Την καταγγελία κάνουν κάτοικοι της περιοχής στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”, η οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρμόδιοι πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον για τα όσα συμβαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σεισμόπληκτο παλιό κτίριο.

Οι κάτοικοι λένε ότι το κτίριο του Λιμένα έχει μετατραπεί σε υπαίθριο οίκο για ερωτικές συνευρέσεις, μόνο που αυτή τη φορά “πελάτες” είναι γυναίκες, όχι άνδρες.

“Ερχονται κάθε μέρα γυναίκες από την Πάτρα και συνερίσκονται ερωτικά με μετανάστες. Εγω έχω δει τουλάχιστον τρεις.

Δεν γνωρίζω ποια είναι η συναλλαγή που έχουν, ξέρω όμως ότι τις έχω δει και τις έχω φωτογραφίσει να κάνουν έρωτα υπαίθρια, και μάλιστα σε κοινή θέα. Ολη η γειτονιά τις βλέπει”.

Πάτρα: "Ροζ γκαρσονιέρα" το παλιό κτίριο του λιμεναρχείου "Γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες" (εικόνες) Η συγκεκριμένη γυναίκα (τα στοιχεία της στην διάθεση της εφημερίδας) πρόσθεσε ότι χθες το πρωί, και συγκεκριμένα στις 8, εμφανίστηκε μια γυναίκα που ανέβηκε στο κλιμακοστάσιο – γκαρσονιέρα κρατώντας γλυκά και άλλα “δωράκια” και… κατ’ ευθείαν συνευρέθη ερωτικά με έναν από τους μετανάστες που διαμένουν εκεί.

Οι περίοικοι καταγγέλλουν καταρχάς ότι ανάμεσα στους “κατοίκους” των δύο αυτών κτιρίων υπάρχουν ανήλικα παιδιά τα οποία τις πιο πολλές ώρες της ημέρας είναι στον δρόμο με κίνδυνο για την ζωή τους.

Μετανάστες έχουν μετατρέψει σε γκαρσονιέρα το κλιμακοστάσιο του κτιρίου του παλιού Λιμεναρχείου, ενώ από το βράδυ της Τρίτης – άγνωστο πώς – εξασφάλισαν και ηλεκτρικό ρεύμα. Προφανώς έκαναν από κάπου ρευματοκλοπή.

Μάλιστα, από χθες παρατηρείται έλευση ατόμων και στο ακριβώς απέναντι κτίριο – γιαπί στην διασταύρωση των οδών Κανάρη και Μπουμπουλίνας.

Χθες το απόγευμα ειδοποιήθηκε η αστυνομία για όσα συμβαίνουν στο κτίριο. Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να δοθεί κάποια λύση.

thetoc.gr

Πάτρα: "Ροζ γκαρσονιέρα" το παλιό κτίριο του λιμεναρχείου "Γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες" (εικόνες)

Nestle: “Χτύπησε” φλέβα…νερού στη Βόνιτσα

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ