ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΠάτρα: Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα βιασμού και παράνομη βία

Πάτρα: Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα βιασμού και παράνομη βία

Πάτρα: Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα βιασμού και παράνομη βία

Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) παραπέμφθηκε σε δίκη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών έπειτα από σχετικό βούλευμα με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και παράνομης βίας.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών εξέδωσε βούλευμα και παρέπεμψε σε δίκη πρώην υψηλό στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΚ με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και παράνομης βίας σε βάρος υπαλλήλου της Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών είχε ασκήσει ποινική δίωξη στο συγκεκριμένο στέλεχος έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει από υπάλληλο της Ομοσπονδίας τον Μάρτιο του 2021. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο, στο πλαίσιο της προανάκρισης, η διαδικασία είχε διαρκέσει τέσσερις ώρες, με την υπάλληλο της ομοσπονδίας να εξετάζεται ενόρκως από το αρμόδιο όργανο στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά, έπειτα από εξέταση των στοιχείων των δύο εναγόμενων πλευρών αποφασίστηκε η παραπομπή σε δίκη του υψηλόβαθμου στελέχους της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΚ με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού το 2014 και σειρά σεξουαλικών παρενοχλήσεων το διάστημα 2014 με 2018.

Πηγή: sport24.gr

Καινούργιο: Σκυλιά επιτέθηκαν σε διερχόμενη οδηγό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ