ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Η πόλη αποχαιρετά μια πραγματική μαχήτρια όπως της αξίζει

Πάτρα: Η πόλη αποχαιρετά μια πραγματική μαχήτρια όπως της αξίζει

Πάτρα: Η πόλη αποχαιρετά μια πραγματική μαχήτρια όπως της αξίζει

Στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών ψάλλεται αυτήν την ώρα, η Εξόδιος Ακολουθία για την Λιολιώ Κολυπέρα, την Πρόεδρο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” Αχαΐας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, από κορωνοϊό και μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Παράκληση της οικογένειας είναι να τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας. Εντός του Ναού βρίσκονται ελάχιστοι άνθρωποι.

Επίσης, κατόπιν σχετικής επιθυμίας της οικογένειας, οι παρευρισκόμενοι φορούν ροζ, το χαρακτηριστικό χρώμα των δράσεων για την ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στο θέμα του καρκίνου του μαστού.

Στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης έχει στείλει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Η Λιολιώ Κολυπέρα συνδέθηκε με τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, με το ροζ που δίνει ζωή κι ελπίδα και υπενθυμίζει την πρόληψη της ασθένειας. Σε μια συμβολική κίνηση μνήμης ο ΟΛΠΑ απόψε θα “βάψει” και θα φωταγωγήσει ροζ τον κυματοθραύστη στη μνήμη της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» θα κάνει δωρεά στη μνήμη της για την κάλυψη αναγκών ογκολογικών ασθενών του Ν. Αχαΐας ενώ θα αφιερώσει στη μνήμη της τη φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure®.

Πηγή: thebest.gr

Πάτρα: Σε εξέλιξη η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου – “Πάμε Φώτη” του λένε με ζωγραφιές οι συμμαθητές του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr