ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης είχαν λίστα με αγωγές σε δημοσιογράφους

Πάτρα: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης είχαν λίστα με αγωγές σε δημοσιογράφους

Πάτρα: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης είχαν λίστα με αγωγές σε δημοσιογράφους

Δημοσιογράφους φέρονται να είχαν βάλει στο “στόχαστρο” Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης καθώς  είχαν λίστα με αγωγές σε βάρος τους.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των ανεξήγητων και αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών – Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης – φέρονται να είχαν συντάξει λίστα με ονόματα δημοσιογράφων και ΜΜΕ, με σκοπό να διεκδικούσαν χρήματα μετά από αγωγές που θα κατέθεταν.

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων» ανέφερε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα. «Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις», είπε συγκεκριμένα ο ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα), από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτίσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος» συνέχισε.

«Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500.000. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν πάνω-κάτω εκεί στο πεντακοσάρικο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: newsit.gr

Αγρίνιο: Η πρόληψη των πυρκαγιών στο επίκεντρο της 2ης συνεδρίασης του Συντονιστικού – Πρόστιμα στους παραβάτες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →