ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠάτρα: Παραδόθηκε το πόρισμα στον Υπουργό Υγείας για τον θάνατο του 49χρονου – Στο στόχαστρο και η διοίκηση του “Άγιος Ανδρέας”

Πάτρα: Παραδόθηκε το πόρισμα στον Υπουργό Υγείας για τον θάνατο του 49χρονου – Στο στόχαστρο και η διοίκηση του “Άγιος Ανδρέας”

Πάτρα: Παραδόθηκε το πόρισμα στον Υπουργό Υγείας για τον θάνατο του 49χρονου – Στο στόχαστρο και η διοίκηση του “Άγιος Ανδρέας”

Παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε για τον 49χρονο Θεόδωρο Νεμουτιάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο κ. Πλεύρης μετά την παραλαβή του πορίσματος έδωσε εντολή για άμεση αναβάθμισή της προκαταρκτικής εξέτασης, σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η ΕΔΕ θα διαταχθεί άμεσα και θα διενεργηθεί από υπηρεσιακό παράγοντα εκτός Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

Έτσι με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, ο υπουργός Υγείας, ζήτησε τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του συμβάντος θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες των διοικητικών οργάνων αναφορικώς με πλημμέλειες τους για το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε τέτοια περιστατικά.

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Περίεργη η σεισμική ησυχία σε όλη τη χώρα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ