ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων εξηγεί πώς δολοφονήθηκε η Τζωρτζίνα με κεταμίνη

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων εξηγεί πώς δολοφονήθηκε η Τζωρτζίνα με κεταμίνη

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων εξηγεί πώς δολοφονήθηκε η Τζωρτζίνα με κεταμίνη

Το πόρισμα των ιατροδικαστών καταρρίπτει όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση της κεταμίνης.

Όπως διευκρίνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, το ιατροδικαστικό πόρισμα θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες και από το οποίο θα προκύπτει ότι με βάση βλάβες στο ήπαρ που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα, η ανακοπή η οποία υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης.

«Εάν μία ουσία τοξική, δηλαδή μία ουσία που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον οργανισμό και να φέρει ακόμα και θάνατο, δράσει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πράγματι αυτές οι βλάβες είναι ορατές και σε επίπεδο μικροσκοπίου. Όταν θα πάμε να εξετάσουμε τα όργανα πιθανά με το μάτι να μη βρούμε κάποιες αλλοιώσεις, αλλά με το μικροσκόπιο θα έχει κάποια χαρακτηριστικά ευρήματα που θα είναι συμβατά», δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Η κεταμίνη είναι μία ουσία που είναι φαρμακευτική. Στα χέρια των ειδικών είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους λόγους, όταν όμως είναι στα χέρια κάποιου που θέλει να το χρησιμοποιήσει σαν ένα φονικό όπλο προφανώς εκεί οι δοσολογίες είναι τέτοιες που φτάνουν τοξικά επίπεδα», συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε ο κ. Λέων στο MEGA, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ήταν σε τοξικά επίπεδα.

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Παναιτωλικός: Ελεύθερη είσοδος σε μητέρες και παιδιά την Κυριακή, Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr