ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: “Μακάρι να μην τη γνώριζα ποτέ” λέει το “τρίτο πρόσωπο” για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: “Μακάρι να μην τη γνώριζα ποτέ” λέει το “τρίτο πρόσωπο” για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: “Μακάρι να μην τη γνώριζα ποτέ” λέει το “τρίτο πρόσωπο” για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Με το «τρίτο πρόσωπο» που ανέφερε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης ως αιτία του χωρισμού του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του ΜEGA.

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα  του σταθμού, Φαίνεται ότι  στράφηκε σε αυτόν η Ρούλα όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον Μάνο την περίοδο πριν την Ίριδα.

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα» τόνισε.

«Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα Πισπιρίγκου και οι απειλές- Ποιο στοιχείο έχει στη διάθεσή του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →