ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Μπλόκαραν στο λιμάνι 5 κιλά κοκαΐνης

Πάτρα: Μπλόκαραν στο λιμάνι 5 κιλά κοκαΐνης

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη οδηγού Φ/Γ οχήματος προέβησαν σήμερα το μεσημέρι στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο νότιο λιμένα Πατρών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε φορτηγό όχημα (τράκτορας / επικαθήμενο) εντοπίστηκαν στο χώρο της καμπίνας του οδηγού και συγκεκριμένα εντός σακιδίου πλάτης, έξι (06) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα εννέα γραμμαρίων και τριών δεκάτων (4.879,3 kgr).
Ο 49χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, ο τράκτορας του Φ/Γ οχήματος, δύο (02) κινητά τηλέφωνα και μία (01) συσκευή πλοήγησης GPS. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr