ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠάτρα – ληστεία: Έγραψαν σε ηλικιωμένο σημείωμα να τους ανοίξει την πόρτα – Του επέστρεψαν και 5 ευρώ

Πάτρα – ληστεία: Έγραψαν σε ηλικιωμένο σημείωμα να τους ανοίξει την πόρτα – Του επέστρεψαν και 5 ευρώ

Πάτρα – ληστεία: Έγραψαν σε ηλικιωμένο σημείωμα να τους ανοίξει την πόρτα – Του επέστρεψαν και 5 ευρώ

Πάτρα – ληστεία: Έγραψαν σε ηλικιωμένο σημείωμα να τους ανοίξει την πόρτα – Του επέστρεψαν και 5 ευρώ για να πάρει… γάλα

Θύμα μιας αν μη τι άλλο περίεργης ληστείας έπεσε το πρωί της Τετάρτης, ένας 97χρονος άνδρας, στα Ζαρουχλέικα, στην οδό Διαμαντή Νικολάου, στην Πάτρα.

Οι δύο δράστες του επιτέθηκαν, τον πέταξαν στο έδαφος και τον απείλησαν με λοστό και κατάφεραν να του αποσπάσουν ποσό ύψους 75 ευρώ. Δεν έμειναν όμως εκεί.

Όταν ηλικιωμένος τους είπε πως δεν είχε χρήματα να πάρει ούτε γάλα,ι οι ληστές του άφησαν 5 ευρώ από το ποσό που του είχαν αρπάξει.

Το δεύτερο απίστευτο όμως της υπόθεσης, είναι ότι αφού ολοκλήρωσαν την πράξη τους, κλειδώθηκαν στο πίσω μέρος του σπιτιού και δεν μπορούσαν να διαφύγουν, έτσι ζήτησαν από τον 97χρονο να τους ανοίξει την κεντρική πόρτα.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά.

Ο ηλικιωμένος λόγω προβλήματος στην ακοή του, δεν μπορούσε να καταλάβει τι του ζητούσαν και τότε έγινε το αμίμητο: Του έγραψαν σημείωμα.

thebest.gr

Χωρίς ρεύμα: «Λιώνω χιόνι για να φτιάξω γάλα για τα παιδιά μου»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr