ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα – Κορονοϊός: «Βρε παιδιά ένα καφέ ήθελα να πάρω» – Οι εξηγήσεις του ασθενή που το έσκασε

Πάτρα – Κορονοϊός: «Βρε παιδιά ένα καφέ ήθελα να πάρω» – Οι εξηγήσεις του ασθενή που το έσκασε

Πάτρα – Κορονοϊός: «Βρε παιδιά ένα καφέ ήθελα να πάρω» – Οι εξηγήσεις του ασθενή που το έσκασε

Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, με ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλά… το έσκασε από κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου. 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ασθενής που νοσηλευόταν στην κλινική Covid-19 το Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας το έσκασε από το νοσηλευτικό ίδρυμα θέτοντας σε συναγερμό τους πάντες. Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το βράδυ και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην κλινική του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, η οποία προέβη σε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και τον εντόπισε κοντά στο ίδρυμα. Ο άνδρας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βγήκε για λίγη ώρα από την κλινική Covid-19 όπου νοσηλευόταν παρά τους αυστηρούς περιορισμούς.

Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του ξέσπασε πανικός. Σύμφωνα με το gnomip.gr, ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί λίγη ώρα αργότερα κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Εκλήθη το ΕΚΑΒ με ειδικές στολές για να μεταφερθεί στον θάλαμο νοσηλείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως πήγε να πάρει έναν καφέ και πως θα επέστρεφε, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Ωστόσο, η Αστυνομία κατέγραψε το συμβάν και εκτός από το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ που του επέβαλε, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Βρέθηκε ο αγνοούμενος 29χρονος στον Αμβρακικό – Τραγικός επίλογος

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr