ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Κλινική Covid-19 ο 2ος όροφος του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας” – Τι δηλώνει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Πάτρα: Κλινική Covid-19 ο 2ος όροφος του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας” – Τι δηλώνει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Πάτρα: Κλινική Covid-19 ο 2ος όροφος του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας” – Τι δηλώνει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα υπό τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, αποφασίστηκε ολόκληρος 2ος όροφος της νοσηλευτικής μονάδας να γίνει κλινική Covid – 19.

Παράλληλα ο κ. Καρβέλης είπε ότι το ποσοστό θετικότητας του ιού στην περιοχή της Αχαΐας έχει φτάσει το 2,88%, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ  επανέλαβε το εξής: “Ο εμβολιασμός όπως έχω πει είναι μονόδρομος. Εμβολιασμένοι και μη, είμαστε στην ίδια πλευρά του λόφου. Απέναντι μας βρίσκεται μόνο ένας κοινός εχθρός: Η πανδημία ”

 

Όπως αναφέρει το tempo24.news η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στην Αχαΐα με πάνω από 800 άτομα να εντοπίζονται θετικά στον κορωνοϊό, άρχισε να αποτυπώνεται και στις νοσηλείες, με αποτέλεσμα το σύστημα υγείας στην Πάτρα να πιέζεται ασφυκτικά.

Συγκεκριμένα ενώ προχθές δεν ξεπερνούσαμε τις 80 νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της αχαϊκής πρωτεύουσας , χθες εκτοξεύτηκαν στις 110!

Συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 38 άτομα ήταν στις κλινικές κορωνοϊού, 12 έδιναν τη δική τους μάχη στην ΜΕΘ, ενώ 4 παιδιά νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική, μάλιστα το ένα είναι ένα βρέφος 11 μηνών, που έχει μεταφερθεί από το Αγρίνιο.

Στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” οι νοσηλείες έφθασαν τις 55 ( χθες εφημέρευε και τα κρούσματα έφθαναν στο ίδρυμα το ένα μετά το άλλο), με έναν ακόμη ασθενή να βρίσκεται στην ΜΕΘ.

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη

Από την Αχαΐα άρχισαν οι επαφές για τον Γ. Παπανδρέου: “Μαζί θα καταφέρουμε πολλά”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr