ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην πόλη για Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα: Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην πόλη για Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα: Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην πόλη για Μαλένα και Ίριδα

Υπό άκρα μυστικότητα έφθασε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, στην Πάτρα για να ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος των καταθέσεων που αφορούν περιστατικά και συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr βρίσκεται στην Πάτρα για να ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος των καταθέσεων που αφορούν περιστατικά και συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, τα δύο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη.

Για να τηρηθεί η μυστικότητα της διαδικασίας είναι άγνωστο αν μεταβούν οι μάρτυρες στο αστυνομικό ή δικαστικό Μέγαρο, χωρίς και ν’ αποκλείεται άλλος χώρος όπου πρόκειται να ληφθούν οι καταθέσεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ενδέχεται να μην χρειαστεί η ολοκλήρωση του κύκλου των 10-12 μαρτύρων που έχει διαρρεύσει ότι πρόκειται να καταθέσουν. Πάντως οι πλέον κρίσιμοι μάρτυρες έχουν ειδοποιηθεί ή πρόκειται εντός της σήμερον να κληθούν για ν’ αρχίσει η διαδικασία των καταθέσεων.

Θρήνος στην Κρήτη για την 22χρονη αθλήτρια που πέθανε στην Κομοτηνή

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ