ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Πλεύρης για το θάνατο 49χρονου που «έδιωξαν» με έμφραγμα από το νοσοκομείο

Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Πλεύρης για το θάνατο 49χρονου που «έδιωξαν» με έμφραγμα από το νοσοκομείο

Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Πλεύρης για το θάνατο 49χρονου που «έδιωξαν» με έμφραγμα από το νοσοκομείο

Διαστάσεις παίρνει ο τραγικός θάνατος ενός 49χρονου, από έμφραγμα, στην Πάτρα.

Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, υπέστη έμφραγμα και μετέβη στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα. Οι συγγενείς του Πατρινού ζαχαροπλάστη Θεόδωρου Νεμουτιάνου υποστηρίζουν ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και το προσωπικό τού ζήτησε να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού, σε αυτοκίνητο συγγενούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε να διενεργηθεί κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Τραγωδία στην Πάτρα: Το χρονικό του θανάτου του 49χρονου

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται συγγενείς του 49χρονου, ο άτυχος άνδρας έφτασε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη. Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού. Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με το tempo24.news η απώλεια του 49χρονου είναι η δεύτερη που «μετρά» η οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες από τη ζωή έφυγε η αδελφή του, η 44χρονη Ελπινίκη Νεμουτιάνου, νοσηλευόμενη με κορωνοϊό.

iefimerida.gr

Περιπέτεια στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς για 14 τουρίστες σε ιστιοφόρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ