ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Κατέληξε 31χρονος από κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου – Δημιουργήθηκε κι άλλη κλινική Covid-19

Πάτρα: Κατέληξε 31χρονος από κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου – Δημιουργήθηκε κι άλλη κλινική Covid-19

Πάτρα: Κατέληξε 31χρονος από κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου – Δημιουργήθηκε κι άλλη κλινική Covid-19

Κατέληξε 31χρονος ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  o 31χρονος είχε υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια ώρα πιεστική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία. Όπως πληροφορείται το thebest.gr άνοιξε και πέμπτη κλινική κορωνοϊού στο Ρίου και στην ορθοπεδική πια νοσηλεύονται ασθενείς με Covid-19, λειτουργεί και μια ακόμα για τα ύποπτα, ενώ στις εφημερίες Παρασκευής – Σαββάτου έγιναν τριάντα ακόμα εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού.

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός ανέφερε ότι “τα πράγματα είναι δύσκολα”.

“Για μας σαν γιατροί είτε είναι εμβολιασμένοι οι ασθενείς είτε όχι τους αντιμετωπίζουμε το ίδιο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ίδια είναι η αγωνία μας και για τους δύο.  Το θέμα είναι να μην μπει κανείς στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα”, υπογράμμισε.

Την ίδια ώρα προσθέτει ότι είναι μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός και όσοι είναι να κάνουν την τρίτη δόση και έχει έρθει η ώρα, να την κάνουν και να μην την καθυστερήσουν. “Η τρίτη δόση είναι σημαντική”, επεσήμανε.

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Πέθαναν μέσα σε 40 ημέρες γιος και πατέρας από κορωνοϊό

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr