ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠάτρα: «Καταθέσαμε αίτηση για εκταφή» λέει ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη

Πάτρα: «Καταθέσαμε αίτηση για εκταφή» λέει ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη

Πάτρα: «Καταθέσαμε αίτηση για εκταφή» λέει ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη

Αμφισβητούν οι συγγενείς της 69χρονης  σπιτονυκοκοιράς το πληρεξούσιο που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει ότι δέχθηκε απειλές για να σταματήσει την έρευνα.

Για τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, αλλά και το πληρεξούσιο που είχε κάνει η ίδια η 69χρονη στον Μάνο Δασκαλάκη μίλησε σήμερα ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Η σπιτονοικοκυρά τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτη, είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά όχι το πρόβλημα που το ζευγάρι είχε δημοσίως αναφέρει. Η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, και η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι πέθανε από διαφορετικά αίτια. Έχουμε καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία Πατρών να εκταφεί η 69χρονη για να βρούμε στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της ίδιας αλλά και στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν και να συνδέονται με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων δύο τέκνων εφόσον αποδειχτεί το ίδιο και γι’ αυτά», ανέφερε αρχικά ο κ. Θεωδορόπουλος στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

«Δεν θα σταματήσω την έρευνα όσες απειλές και αν δεχτώ, καθώς δέχθηκα απειλές από άγνωστο ο οποίος με κάλεσε και μου είπε να σταματήσω την έρευνα. Δεν θα σταματήσουμε γιατί διακυβεύονται χρήματα, αλλά προσβάλουν έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει, αλλά και γιατί το πληρεξούσιο είναι πλαστό. Η γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, δεν είχε σώας τα φρένας της, όπως ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν ήταν σε θέση να κάνει πληρεξούσιο σε οποιονδήποτε. Το πληρεξούσιο ελήφθη από τον συμβολαιογράφο, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

«Όταν θα κατατεθούν οι μηνύσεις θα κληθούν όλοι όσοι εμπλεκονται να καταθέσουν. Τα σπίτια, παρόλο που είχαν χρέη, η αντικειμενική τους αξία είναι μεγαλύτερη. Το στούντιο που έκανε τα video clip ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ελεύθερο χρεών. Δεν πλήρωναν το ρεύμα. Οι λίρες υπάρχουν και ο εντολέας μου, γνώριζε από τον πατέρα της 69χρονης ότι υπάρχουν», κατέληξε λέγοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: protothema.gr

Γλυκά Νερά: Στο εδώλιο o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Κάρολαϊν – Προς αναβολή η δίκη;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →