ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Για κακοποίηση της 8χρονης κόρης τους τον μήνυσε η πρώην σύζυγος – Φέρεται να της έσπασε δάχτυλο

Πάτρα: Για κακοποίηση της 8χρονης κόρης τους τον μήνυσε η πρώην σύζυγος – Φέρεται να της έσπασε δάχτυλο

Πάτρα: Για κακοποίηση της 8χρονης κόρης τους τον μήνυσε η πρώην σύζυγος – Φέρεται να της έσπασε δάχτυλο

Μητέρα μήνυσε τον πρώην σύζυγό της διότι σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης που κατατέθηκε χθες στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, η 8χρονη κόρη της ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της!

Ο τελευταίος είχε το κοριτσάκι κάποιες ώρες της Κυριακής στο σπίτι του και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή, -για άγνωστο λόγο, ο πατέρας άρχισε να κλωτσάει την κόρη του και για να προφυλαχθεί η 8χρονη πρόταξε τα χέρια της. Μια κλοτσιά βρήκε το χέρι της μικρής και υπέστη κάταγμα του μικρού της δακτύλου, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Μετά το επεισόδιο, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στην οικία της μητέρας, η οποία διαπίστωσε ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη. Ο πατέρας δικαιολογήθηκε ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε. Η κοπελίτσα, βέβαια, έχρηζε ιατρικής φροντίδας και η μητέρα της –πάντα σύμφωνα με την μήνυση– τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μικρή και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.

Εκείνες τις στιγμές δεν ενημερώθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας η Αστυνομία. Η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και χθες το πρωί κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης κορούλας της.

Αρχικά ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων κυρία Μαγκλάρα και στη συνέχεια η μητέρα μετέβη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της.

Αγρίνιο: Βραδυφλεγείς βόμβες τα ακαθάριστα οικόπεδα – Νέα φωτιά σε ξερά χόρτα στον αστικό ιστό (φωτο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ