ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης εντείνει την αγωνία στο απόλυτο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης εντείνει την αγωνία στο απόλυτο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης εντείνει την αγωνία στο απόλυτο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά

Για γενικά ευρήματα που εμφανίζονται σε πάρα πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο στην ασφυξία, μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, στην ΕΡΤ εν μέσω εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. «Οπότε χωράει μια αμφισβήτηση για ποιο λόγο να δεχτούμε την ερμηνεία του ενός ιατροδικαστή και όχι του δεύτερου» πρόσθεσε.

«Αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν νέα στοιχεία, νέα ευρήματα από εξετάσεις που έγιναν εκ νέου και αυτά είναι που βοήθησαν ουσιαστικά να “κλειδώσουν” οι διαγνώσεις. Θέλω να δω τις λεπτομέρειες του πορίσματος για να δω κατά πόσο έχουν έρθει στην επιφάνεια καινούργια ευρήματα και δεν είναι στηριγμένοι αποκλειστικά στα παλαιότερα», είπε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Αν στηρίζεται τα πορίσματά τους αποκλειστικά στα πρώτα ευρήματα, εκεί νομίζω ότι η υπεράσπιση θα έχει αρκετά πατήματα να τα χρησιμοποιήσει για να μπορέσει να αμφισβητήσει την εγκυρότητά τους» υπογράμμισε ακόμη ο ίδιος.

 

Πηγή: ertnews.gr, newsit.gr

Κορωνοϊός: Ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η δόση για τους άνω των 30- Καθηγητής Τέρπος: Εγώ δε θα το έκανα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ