ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Έσπασαν τη φάτνη στην πλατεία Γεωργίου και έστησαν σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου

Πάτρα: Έσπασαν τη φάτνη στην πλατεία Γεωργίου και έστησαν σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου

Πάτρα: Έσπασαν τη φάτνη στην πλατεία Γεωργίου και έστησαν σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου

Την Φάτνη στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας έσπασαν άγνωστοι και έστησαν σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου. Οι περαστικοί το πρωί της Τρίτης διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Άγνωστοι, προφανώς νυχτερινές ώρες, μπήκαν στη φάτνη και έσπασαν τα στοιχεία που με κόπο και μεράκι κατασκεύασε το καρναβαλικό εργαστήρι της Πάτρας. 

Έσπασαν χέρια από μάγους, αφαίρεσαν τελείως κάποια δώρα, ενώ έβαλαν έναν μάγο στην πλάτη της αγελάδας μέσα στον χώρο της φάτνης, αφού νωρίτερα είχαν αποκεφαλίσει και ακρωτηριάσει το διακοσμητικό στοιχείο.

Ο άγνωστος ή άγνωστοι που βανδάλισαν τη χριστουγεννιάτικη φάτνη της Πάτρας δεν αρκέστηκαν μόνο στις καταστροφές. Θέλησαν να διακωμωδήσουν την εικόνα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ελήφθησαν το πρωί της Τρίτης.

Από τον έναν εκ των τριών μάγων «έλειπε» το κεφάλι, ενώ κάποιοι τοποθέτησαν το χέρι, το οποίο επίσης αφαίρεσαν, στα οπίσθια ζώου εντός της φάτνης.

Η φάτνη βρίσκεται στο επίκεντρο του Χριστουγεννιάτικου χωριού που έχει στηθεί για να χαρούν μικροί και μεγάλοι…

thebest.gr

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας στην επικράτεια κατά τη διάρκεια των εορτών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ