ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΠάτρα: Επιχείρησε να κάνει εμβόλιο για άλλον – Έγινε… «καπνός» όταν τον κατάλαβαν

Πάτρα: Επιχείρησε να κάνει εμβόλιο για άλλον – Έγινε… «καπνός» όταν τον κατάλαβαν

Πάτρα: Επιχείρησε να κάνει εμβόλιο για άλλον – Έγινε… «καπνός» όταν τον κατάλαβαν

Στην Πάτρα άνδρας επιχείρησε να κάνει εμβόλιο για άλλον και έγινε… «καπνός» όταν τον κατάλαβαν!

Απίστευτο περιστατικό με «μαϊμού» εμβολιασμό σημειώθηκε στην Πάτρα, όπου άνδρας προσήλθε για τον εμβολιασμό του, ωστόσο ο γιατρός του Κέντρου Υγείας διαπίστωσε ότι τα στοιχεία του δε συμφωνούσαν με εκείνα του συστήματος.

Την Αστυνομία και τις αρμόδιες Αρχές ενημέρωσαν άμεσα οι προϊστάμενοι του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας για περίπτωση άνδρα που προσήλθε το πρωί της Τρίτης να εμβολιαστεί χωρίς τα στοιχεία του να συμφωνούν με εκείνα της ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε.

Μάλιστα, μόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δε συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο άνδρας κατάλαβε πως πάει να μπλέξει, έγινε «καπνός», έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο.

Εκείνος ισχυρίστηκε πως βρίσκεται εκτός Πατρών και ενώ υποσχέθηκε πως θα προσέλθει δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να μην καταχωρηθεί ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας και στη συνέχεια να ενημερωθεί η Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η Ασφάλεια Πατρών και το τρίτο Αστυνομικό Τμήμα.

Ταυτόχρονα με την Αστυνομία όπου έχει υποβληθεί γραπτή αναφορά, ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υγειονομικές Αρχές.

Ανησυχητική «έκρηξη» νοσηλειών σε παιδιά

Ανησυχητική αύξηση των νοσηλειών παιδιών που ασθενούν από κορωνοϊό, κατεγράφη χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας (ΠΓΝΠ) προκαλώντας εύλογο προβληματισμό.

Σύμφωνα με στοιχεία, ενώ μέχρι τώρα νοσηλεύονταν 4 παιδιά, στη χθεσινή εφημερία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ο αριθμός εκτινάχθηκε στα 10, με αποτέλεσμα να γεμίσει σχεδόν η παιδιατρική κλινική.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η πίεση στο σύστημα υγείας καθώς πλέον οι νοσηλείες συνεχώς παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα μάλιστα και 8η κλινική να λειτουργεί πλέον αποκλειστικά για ασθενείς με κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Ρίου.

Τις τελευταίες ώρες νοσηλεύονται στο δύο νοσοκομεία της Πάτρας 228 ασθενείς. Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο 117 βρίσκονται σε απλές κλίνες, 10 παιδιά στην παιδιατρική κλινική, 5 στην ΜΑΦ και 12 στην ΜΕΘ, ενώ στο «Αγ. Ανδρέας» 84 συμπολίτες, εκ των οποίων οι 8 στη ΜΕΘ.

Δείτε τι ανέφερε ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Απόστολος Βουλδής:

 

Κιλκίς ληστεία: Πατέρας και γιος έκλεψαν 300.000 ευρώ από 94χρονη – Παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr