ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠάτρα: Επεισόδια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο – “Βροχή” μολότοφ και χημικών – Φωτιές σε κάδους – Προσαγωγές (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επεισόδια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο – “Βροχή” μολότοφ και χημικών – Φωτιές σε κάδους – Προσαγωγές (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επεισόδια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο – “Βροχή” μολότοφ και χημικών – Φωτιές σε κάδους – Προσαγωγές (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Φαίνεται να έληξαν τα επεισόδια που προκλήθηκαν πριν από λίγη ώρα στην Πάτρα. Παραμένουν διμοιρίες ΜΑΤ σε Κανακάρη, Ερμού και Κολοκοτρώνη. 

Νωρίτερα κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής στην οδό Κολοκοτρώνη προσπάθησαν να σβήσουν με λάστιχα τις φωτιές στους κάδους, πριν φτάσουν τα Πυροσβεστικά οχήματα

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Επί της οδού Μανιακίου, έχει συγκεντρωθεί η ομάδα αντιεξουσιαστών με κλοιό ΜΑΤ στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει σε δέκα προσαγωγές από την οδό Ζαΐμη. 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έπεσαν 40 μολότοφ, δύο γκαζάκια, ενώ δεν υπάρχει καμία ζημιά σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών.

Οι ομάδες αντιεξουσιαστών κινούνται προς την πλατεία Πυροσβεστίου και βάζουν φωτιές σε κάδους και ξηλώνουν τα καλάθια του δήμου. 

Πέτρες και μολότοφ αυτή την ώρα προς την πλευρά των αστυνομικών, ομάδες αντιεξουσιαστών που ακολουθούσαν στο τέλος της πορείας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα για το Πολυτεχνείο.

tempo24.gr 

Πολυτεχνείο: Φωτιές και χημικά στα Εξάρχεια – Μολότοφ στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα (VIDEO + ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr