ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Ένταση στο Νοσοκομείο του Ρίου με την οικογένεια του αγοριού, θύματος τροχαίου

Πάτρα: Ένταση στο Νοσοκομείο του Ρίου με την οικογένεια του αγοριού, θύματος τροχαίου

Πάτρα: Ένταση στο Νοσοκομείο του Ρίου με την οικογένεια του αγοριού, θύματος τροχαίου

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετοί συγγενείς του αγοριού – Έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη- Εξακολουθεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού

Ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 22:00 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα -μέλη της οικογένειάς του- για το άτυχο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μετά το τροχαίο στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Γούναρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, στο νοσοκομείο στου οποίου τη ΜΕΘ νοσηλεύεται το παιδί έσπευσε μεγάλος αριθμός συγγενών του, οι οποίοι είχαν διαπληκτισμό με την ασφάλεια του Νοσοκομείου και τους αστυνομικούς που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με σκοπό να συνδράμουν τις υφιστάμενες δυνάμεις και να …ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο μεταξύ, το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως εξηγεί στο thebest ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, “είναι νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση, πρέπει να περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο, ώστε να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού”.

thebest.gr

 

Δυτική Ελλάδα: 25 συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία,

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr