Πάτρα: Έκανε ανάληψη στο ΑΤΜ 500 ευρώ, του έπεσαν στο δρόμο και τα βούτηξαν νεαροί

Ένας μεσήλικας Πατρινός πήγε σε ΑΤΜ, «τράβηξε» από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, αλλά για κακή του τύχη, του έπεσαν τα χρήματα στη μέση του δρόμου.

Πάτρα: ΑΤΜ 500 ευρώ και τα έχασε στο δρομο

Ένας μεσήλικας Πατρινός πήγε σε ΑΤΜ, «τράβηξε» από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, αλλά για κακή του τύχη, του έπεσαν τα χρήματα στη μέση του δρόμου.

Ο λόγος για τον 45χρονο Πατρινό, ο οποίος μετέβη σε πολυκατάστημα στη συμβολή της Ακτής Δυμαίων με την Ανθείας, έκανε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ αλλά λίγα λεπτά αργότερα, αντιλήφθηκε ότι τα είχε χάσει καθώς του έπεσαν στο δρόμο.

Άμεσα ξεκίνησε να αναζητά το χρηματικό ποσό και για καλή του τύχη, πολίτης του είπε ότι είδε ομάδα έξι νεαρών να κινούνται ύποπτα κοντά στο σημείο που υπάρχει το ΑΤΜ.

Ο Πατρινός ειδοποίησε την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν αρχικά έναν από τους ύποπτους νεαρούς.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρος του χρηματικού ποσού στο παπούτσι του!

Μετά από λίγο οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Νότιο Πάρκο κι άλλους νεαρούς που φέρεται να συμμετείχαν στην υπεξαίρεση καθώς βρήκαν τα χρήματα στο δρόμο αλλά δεν τα παρέδωσαν. Μάλιστα, κάποιοι φρόντισαν να κρύψουν τα κλοπιμαία στις κάλτσες τους για να μην κινήσουν υποψίες.

Πρόκειται για ομάδα νεαρών, ηλικίας από 16 έως 20 ετών, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό. Ο παθών ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση και κυρίως αποτελεσματική κινητοποίησή τους καθώς σε δύσκολες εποχές που ζούμε το χρηματικό ποσό που έχασε δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

Πηγή: εφημερίδα "Γνώμη"

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας αμφισβητεί πως ο αναισθησιολόγος έφτασε εγκαίρως