ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα – Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”: Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα εισιτήριο – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”: Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα εισιτήριο – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”: Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα εισιτήριο – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης εξω από το Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”, από Πατρινούς που βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να παραλάβουν τα δωρεάν εισιτήρια που διαθέτει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τη  συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τη Γιώτα Νέγκα, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου, στον Αρχαιολογικό Χώρο της Βούντενης.

Οι εικόνες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του tempo24.news, είναι αποκαλυπτικές. Κόσμος στιβαγμένος έξω από τα εκδοτήρια του Θεάτρου, με ελάχιστους να φορούν μάσκα, με τα μέτρα αυτοπροστασίας για την αποτροπή μετάδοσης του covid – 19 να έχουν πάει “περίπατο”.

Όπως καταγγέλλεται δεν υπήρχε καμία οργάνωση από πλευράς του Δήμου προκειμένου να υπάρξει οργανωμένη και ασφαλής προσέλευση των πολιτών στο εκδοτήριο, όπου ένας και μοναδικός υπάλληλος εξυπηρετούσε το κοινό. Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι προκειμένου να αποφευχθεί το “χάος” και να τηρηθεί η σειρά προτεραιτότητας, μπήκαν στη διαδικασία να δώσουν αριθμούς, σημειώνοντας τους ακόμα και στα χέρια τους.

Τη λύση έδωσαν άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο αρχικά έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ που επέβαλλαν την “τάξη” ζητώντας από τους πολίτες να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

4444.jpg

77777_1.jpg

88888_0.jpg

33333.jpg

 

22222.jpg55555.jpg

11111_0.jpg

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr