ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Διερευνούν για ποινικές ευθύνες στον θάνατο του 49χρονου

Πάτρα: Διερευνούν για ποινικές ευθύνες στον θάνατο του 49χρονου

Πάτρα: Διερευνούν για ποινικές ευθύνες στον θάνατο του 49χρονου

Προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία Πατρών έχει ήδη διαταχθεί προκειμένου να διερευνηθούν και ποινικές ευθύνες από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο του 49χρονου που πριν καταλήξει είχε επισκεφθεί με πόνους το νοσοκομείο δεν έγινε δεκτός.

Όσον αφορά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει ξεκινήσει, οι αρμόδιοι φορείς εξετάζουν, πρώτον την ώρα άφιξης του άτυχου άνδρα στο νοσοκομείο, με ποιους μίλησε, τι ώρα αναχώρησε (στοιχείο που θα συνδυαστεί και την παράμετρο της ώρας θανάτου) και πόσο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό υπήρχε στο νοσοκομείο την ώρα που το επισκέφθηκε.

Σε κάθε περίπτωση θα ερευνηθεί και η αναφορά νοσηλεύτριας σε διοικητικούς παράγοντες του νοσοκομείου σύμφωνα με την οποία ο άτυχος άνδρας, πριν σπεύσει εκεί, είχε επισκεφθεί την ίδια ημέρα ιδιώτη γιατρό ο οποίος φέρεται πως του είχε πει πως έχει ψύξη.

Τέλος, σχετικός έλεγχος και σε άλλους παράγοντες του νοσοκομείου, αναμένεται να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, από τη Δευτέρα.

Πηγή: thebest.gr

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: «Έντονος καπνός,θερμότητα και λευκή ουσία που δε γνωρίζουμε» (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ