ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Χαμόγελα στην Εντατική – Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος από την Άρτα που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Πάτρα: Χαμόγελα στην Εντατική – Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος από την Άρτα που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Πάτρα: Χαμόγελα στην Εντατική – Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος από την Άρτα που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 4χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοομείου της Πάτρας.

Ο 4χρονος είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο ΠΠΝΠ σε κρίσιμη κατάσταση από την Άρτα.

Μιλώντας στο tempo24.news, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης, είπε ότι το παιδάκι αποσωληνώθηκε σήμερα και ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα. Πρόσθεσε δε πως είχε επικοινωνία με τους γιατρούς, ωστόσο θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τις επόμενες ώρες για παρακολούθηση.

«Τα καταφέραμε. Ο μικρός μας ασθενής σήμερα μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψει στην αγκαλιά των γονιών του», ανέφερε ο κ. Ηλιάδης.

Ενδιαφέρον  για την πορεία της υγείας του μικρού αγοριού επέδειξε τις τελευταίες ώρες και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Ο κ. Καρβέλης είχε και σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη και ενημερώθηκε για τη θετική εξέλιξη.

Λευκάδα: Θανάσιμος τραυματισμός 72χρονης που επέστρεφε από τον Εσπερινό κοντά στο Νυδρί

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ