ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Απρόσμενο δώρο για γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από κοριτσάκι

Πάτρα: Απρόσμενο δώρο για γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από κοριτσάκι

Πάτρα: Απρόσμενο δώρο για γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από κοριτσάκι

Ένα απρόσμενο δώρο δέχθηκε από ένα μικρό κοριτσάκι ο πνευμονολόγος Αργύρης Τζουβελέκης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.  Πρόκειται για ένα χειροποίητο πλεκτό κουκλάκι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης  για  τον καθηγητή «που έκανε καλά τον μπαμπά του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο χειρόγραφο σημείωμά της.

«Νοσηλεύσαμε με covid μία μητέρα και τον γιο της με διαφορά ενάμιση- δύο μηνών. Ήταν δύο ανεμβολίαστοι άνθρωποι που πέρασαν τον κορωνοϊό δύσκολα, βρέθηκαν σε βαριά κατάσταση. Τώρα έχουν αλλάξει βέβαια άποψη για τα εμβόλια, μετά από αυτό που πέρασαν. Ευτυχώς είναι ζωντανοί μάρτυρες και όχι νεκροί. Ο γιος είναι μάλιστα πατέρας ενός κοριτσιού που όταν τελείωσε για την οικογένεια όλη αυτή η περιπέτεια, θέλησε να μου χαρίσει αυτό το κουκλάκι με αυτό το συγκινητικό μήνυμα για να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Είχε φτιάξει και ένα θηλυκό κουκλάκι που το δώρισε σε μία επιμελήτρια της κλινικής» λέει στο thebest.gr ο Αργύρης Τζουβελέκης.

«Ήταν πολύ συγκινητικό, η καλύτερη ανταμοιβή και επιβράβευση για τον αγώνα που κάνουμε καθημερινά. Η καλύτερη ανταμοιβή που σου δίνει κουράγιο να προχωρήσεις και να βρεις κουράγιο σε μία τόσο δύσκολη περίοδο» καταλήγει.

Απάτη – ακίνητα: Ανάστατη για την εμπλοκή καθηγητών η εκπαιδευτική κοινότητα στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr