ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Αποσωληνώθηκε ο δύο μηνών Νεκτάριος από το Αγρίνιο που νόσησε από κορωνοϊό

Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο δύο μηνών Νεκτάριος από το Αγρίνιο που νόσησε από κορωνοϊό

Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο δύο μηνών Νεκτάριος από το Αγρίνιο που νόσησε από κορωνοϊό

Αποσωληνώθηκε ο δύο μηνών Νεκτάριος από το Αγρίνιο ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας με κορωνοϊό, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το δύο μηνών βρέφος  που δίνει τη μάχη έχοντας στο πλευρό του εκτός από τους δικούς του, το διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη και όλο το προσωπικό, πριν διασωληνωθεί αεροβαπτίστηκε. Νοσηλεύεται εδώ και 11 μέρες και η προηγούμενη καλή είδηση ήταν ότι του χορηγούταν μικρότερη ροή οξυγόνου.  

Τι δήλωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης

“Αυτή είναι η πρώτη φάση. Χρειαζόμαστε 24 ώρες για να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί εκτός μηχανημάτων. Σίγουρα είναι κάτι πολύ ευχάριστο αλλά να περιμένουμε και αύριο ελπίζω να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα για τις επόμενες ημέρες”, επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Οι γονείς του βρέφους ενημερώθηκαν για την εξέλιξη από τον κ. Ηλιάδη όπως και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. “Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Θέλω να κλείσουν 24 ώρες για να μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχουμε προχωρήσει στο επόμενο βήμα”, επισημαίνει.

Αλληλέγγυοι στον αγώνα κατά της έμφυλης βίας περιφερειάρχης και δήμαρχος Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr