Πάτρα - Απόκριες: Τριπλή εφημερία νοσοκομείων με πρωτοβουλία του Γιάννη Καρβέλη

Σε ταυτόχρονη εφημερία θα βρίσκονται από σήμερα (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου) και για όλο το τριήμερο της Αποκριάς τα τρία Νοσοκομεία της Πάτρας με πρωτοβουλία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

6i-ype

Σε ταυτόχρονη εφημερία θα βρίσκονται από σήμερα (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου) και για όλο το τριήμερο της Αποκριάς τα τρία Νοσοκομεία της Πάτρας (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, “Άγιος Ανδρέας” και Καραμανδάνειο).

Παράλληλα, τα δύο Κέντρα Υγείας (Αστικού τύπου) Βορείου και Νοτίου Τομέα θα είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το σχέδιο εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο οποίος έχει και την πλήρη εποπτεία. Σύμφωνα με το σχέδιο από σήμερα και για όλο το τριήμερο:

- Τα ΤΕΠ (τμήματα επειγόντων περιστατικών) των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πόλης “Άγιος Ανδρέας” και Πανεπιστημιακό, θα λειτουργούν σε ταυτόχρονη εφημερία, καθώς επίσης και το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο αντιστοίχως για τα παιδιατρικά περιστατικά.

- Τα δύο Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Τομέα θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Επίσης θα υπάρχει ένας σύνδεσμος άμεσης επικοινωνίας μεταξύ 6ης ΥΠΕ, Νοσοκομείων, ΕΕΣ και Κέντρων Υγείας για την εύρυθμη λειτουργία του σχεδίου.

Kαραμανδάνειο: Η Ασπασία Ρηγοπούλου νέα διοικήτρια του νοσοκομείου