ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Το Ανθρωποκτονιών πήρε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο στην Αθήνα (εικόνες – βίντεο)

Πάτρα: Το Ανθρωποκτονιών πήρε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο στην Αθήνα (εικόνες – βίντεο)

Πάτρα: Το Ανθρωποκτονιών πήρε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο στην Αθήνα (εικόνες – βίντεο)

Το φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα λίγες ώρες πριν την ανακοπή που την οδήγησε στην τετραπληγία μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί με ειδικό όχημα αρμόδιας υπηρεσίας από την Πάτρα στην Αθήνα για τις απαιτούμενες εξετάσεις που ενδεχομένως να δώσουν νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Δείτε εικόνες του thebest.gr από τη μεταφορά των δειγμάτων αίματος και άλλου υλικού από το παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας:

 

Από την ανάλυση του υλικού αναμένεται να διαπιστωθεί αν είχε χορηγηθεί κεταμίνη ή άλλη φαρμακευτική ουσία στην Τζωρτζίνα πριν την ανακοπή που την οδήγησε στη βαριά αναπηρία και σίγουρα πριν το θάνατό της τον περασμένο Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, η Τζωρτζίνα εισήχθη στις 8 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο με τη μητέρα της να αναφέρει πως το 9χρονο κορίτσι είχε σπασμούς, οι οποίοι όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις.

Μόλις τρεις μέρες μετά οι γιατροί κλήθηκαν στο δωμάτιο που νοσηλεύονταν το παιδί και το βρήκαν  ωχρό και χωρίς σφυγμό. Για περισσότερα από 50 λεπτά προχώρησαν σε  καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με αποτέλεσμα το παιδί να επιζήσει έχοντας όμως υποστεί υποξική – ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια.

Από την τοξικολογική εξέταση, στο αίμα που ελήφθη μετά την ανακοπή, διαπιστώθηκαν βενζινοδιαζεπίνες.

Η Unesco ανακοίνωσε την έναρξη επίσημων συνομιλιών Ελλάδας – Βρετανίας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ