ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα: Ανέσυραν αυτοκίνητο 10 χρόνων από το βυθό

Πάτρα: Ανέσυραν αυτοκίνητο 10 χρόνων από το βυθό

Πάτρα: Ανέσυραν αυτοκίνητο 10 χρόνων από το βυθό

Αυτοκίνητο που είχε γίνει «ένα» με τον βυθό της θάλασσας στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, ανέσυραν τα συνεργεία καθαρισμού στο πλαίσιο της δράσης Mediterranean Cleanup, και εκτιμάται ότι βρισκόταν εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια.

Ο καθαρισμός του βυθού της θάλασσας στο παλιό λιμάνι της Πάτρας ξεκίνησε από χθες Πέμπτη (4.5.2023) και, σύμφωνα με το flamis.gr, εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο και ανασύρθηκε σε εντελώς διαλυμένη κατάσταση, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες.

Ωστόσο, το περίεργο είναι ότι οι Αρχές δεν γνώριζαν τίποτα για την εξαφάνιση του αυτοκινήτου και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι βρισκόταν βυθισμένο στο παλιό λιμάνι της Πάτρας για πάνω από μια δεκαετία.

Η ΕΛ.ΑΣ., το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική έσπευσαν εκεί και έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση περισσότερων στοιχείων για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τους πιθανούς λόγους που βρέθηκε εκεί.Ήδη, έχουν συλλεχθεί σχεδόν 20 τόνοι διαφόρων τύπων απορριμμάτων από τον βυθό της θάλασσας στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, σύμφωνα με το flamis.gr.

 

Πηγή: newsit.gr

Παρέμβαση Φ. Ζαΐμη – Θ. Βασιλόπουλου για την ανανέωση αδειών επαγγελματικής αλιείας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ