ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠάτρα: Αναχωρεί για την Ιταλία ο μικρός Ανδρέας για να παλέψει για τη ζωή του- Η συγκίνηση του πατέρα

Πάτρα: Αναχωρεί για την Ιταλία ο μικρός Ανδρέας για να παλέψει για τη ζωή του- Η συγκίνηση του πατέρα

Πάτρα: Αναχωρεί για την Ιταλία ο μικρός Ανδρέας για να παλέψει για τη ζωή του- Η συγκίνηση του πατέρα

Για την Ιταλία αναχωρεί μαζί με τους γονείς του ο 10χρονος Ανδρέας από την Πάτρα που είχε συγκινήσει ολόκληρο το πανελλήνιο με τον αγώνα που δίνει για την ζωή του, εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Το παιδί πρόκειται να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία στην πόλη Τρέντο.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας θα υποβληθεί σε ακτινοθεραπείες με πρωτόνια, ενώ η θεραπεία αυτή θα διαρκέσει 2 έως και 3 μήνες. Μέχρι σήμερα το παιδί έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο, καθώς και σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες.

Τα χρήματα που απαιτούνται για τη νοσηλεία του 10χρονου Ανδρέα συγκεντρώθηκαν από προσφορές επώνυμων και ανώνυμων που συγκινήθηκαν από την μάχη που δίνει ο μικρός. Συγκινημένος ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN TV, ευχαρίστησε όσους στήριξαν την οικογένειά του το διάστημα αυτό.

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι η ευχή, είναι η ευλογία να πάνε όλα καλά. Η αγάπη που έχουμε λάβει δεν περιγράφεται με λόγια», είπε χαρακτηριστικά.

Την περασμένη εβδομάδα, εκ μέρους της οικογένειας του μικρού Ανδρέα, η επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Μαριάνα Αργέντου προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook όπου ανέφερε τα εξής:

«Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του.

Πηγή: tvopen, thebest.gr

Δυτική Ελλάδα: Στοπ σε εξωσωματικές λόγω έλλειψης ορμονικού φαρμάκου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr