ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΠάτρα: Αλαλούμ με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Αύριο θα παραδοθεί τελικά στην ανακρίτρια

Πάτρα: Αλαλούμ με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Αύριο θα παραδοθεί τελικά στην ανακρίτρια

Πάτρα: Αλαλούμ με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Αύριο θα παραδοθεί τελικά στην ανακρίτρια

Η σχολική τσάντα της 9χρονης, χάθηκε μέσα από το κτίριο της Πάτρας, που έμενε με την οικογένειά της όσο ήταν στη ζωή.

Μάλιστα, η οικογένεια του παιδιού κατέθεσε μήνυση καθώς η τσάντα χάθηκε, μετά την είσοδο στο κτίριο των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Αν και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει οι δικηγόροι για να πάρουν τα κλειδιά του κτιρίου απορρίφθηκαν σήμερα, εκείνοι είχαν ήδη μπει στο κτίριο από τη Παρασκευή…

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης 9χρονης που πήγαν μετά, διαπίστωσαν ότι η σχολική τσάντα του παιδιού έλειπε.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, της μήνυσης αλλά και δηλώσεων της οικογένειας, τελικά ένας εκ των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς, ανακοίνωσε ότι έχει την τσάντα και θα την παραδώσει το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5). Όχι στην οικογένεια του παιδιού αλλά στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας.

Αλαλούμ και με την παράδοση της τσάντας

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ωστόσο, ο δικηγόρος πήγε στην ανακρίτρια για να παραδώσει την τσάντα αλλά εκείνη την ώρα στο γραφείο ήταν μόνο η γραμματέας της.

Έτσι, τελικά την τσάντα δεν την παρέδωσε σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί αλλά θα την παραδώσει αύριο Τρίτη, που θα βρίσκεται η ανακρίτρια στο γραφείο της.

Οι ζωγραφιές και τα γραπτά που έχει μέσα η τσάντα, από το 9χρονο κοριτσάκι, δεν αποκλείεται να δώσουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Η δήλωση του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου

«Αύριο στις 9 το πρωί θα έρθουμε ξανά στην ανακρίτρια να κάνουμε την πράξη εγχείρησης της σχολικής τσάντας της μικρής Τζωρτζίνας. Η κυρία ανακρίτρια μας ευχαρίστησε που όπως είπε κάνουμε το καθήκον μας και φέραμε την τσάντα ως αποδεικτικό μέσο».

«Επειδή έλειπε σήμερα η γραμματέας της κυρίας ανακρίτριας, αύριο στις 9 το πρωί θα προσκομίσουμε την τσάντα και θα την ανοίξουμε μαζί, θα κάνουμε όπως λέγεται την πράξη εγχείρησης αποδεικτικών μέσων της σχολικής τσάντας της μικρής Τζωρτζίνας. Θα δώσουμε ένορκη κατάθεση για το πώς και από ποιους βρέθηκε η τσάντα, από εμάς τους πληρεξούσιους δικηγόρους, και ό,τι άλλο μας ζητήσει η ανακρίτρια».

Ο κύριος Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι «τον πρώτο όροφο τον είχε καταλάβει η κύριος Δασκαλάκης. Και τον δεύτερο όροφο για να γυρίζει βίντεο. Η τσάντα είναι του 2019 άρα ήταν Α’ δημοτικού, προφανώς δεν είχαν κάπου αλλού να την αποθηκεύσουν. Ήταν εκεί και το σημείωμα που βρέθηκε».

«Κλοπή δεν υφίσταται. Δεν θα μπορούσαμε εμείς οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου να παραδώσουμε κανενός είδους αποδεικτικό υλικό στους συγγενείς μίας φερόμενης ως φόνισσας, η οποία είναι προφυλακισθείσα» είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τονίζοντας στο newsit.gr ότι «εάν τα παρέδιδα την τσάντα σε συγγενή της προφυλακισθείσας θα ελλόχευε κίνδυνος να τροποποιηθούν, παραποιηθούν ή διαγραφούν τα στοιχεία τα οποία υπάρχουν στην τσάντα. Άρα κάναμε την υποχρέωσή μας, το νόμιμό μας δικαίωμα να παραδώσουμε σε αυτόν που διενεργεί την ανάκριση που είναι η 18η ανακρίτρια το υλικό που βρήκαμε στο ακίνητο του πρώτου ορόφου που ανήκει πλέον στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς. Το ζευγάρι είχαν αφήσει παράνομα πράγματα στον 1ο και στον 2ο όροφο».

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς συμπλήρωσε ότι «θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη με μηνύσεις κατά της οικογένειας Πισπιρίγκου για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδομαρτυρία και ψευδή καταμήνυση. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης; Ε, όχι».

Τον δάγκωσε οχιά στο Αγρίνιο και διακομίστηκε στην Πάτρα για το αντίδοτο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ